CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HOLLA!!!!

Selamat datang ke SERENITY SHAWL. Shawl di sini dijamin cantik2 semua...Sila jamu mata anda dengan shawl2 kat bawah tu yang gerenti buat u all cute dan ayu..;)..Ohh and dah usha2 tu kalau nak membeli jangan lupa isi ORDER FORM di bawah ni ye...THANX ..;)JUST DON'T ORDER IF U DON'T HAVE A COMMITMENT TO PAY OK..TQ!!;)
Name:
Email Address:
Contact number
Address:
Item(s) Code Quantity
Payment method:
Shipping method
Any Comments/Suggestions?
This contact form was created by Freedback.

Sunday, May 2, 2010

PASHMINA KOTAK CUN..;)

Pashmina kotak updated! Pashmina ni semuanya cantik sebab warnanya yg colourful dan menarik. Dah rembat utk diri sendiri juga...;)

UPDATED: SOLD OUT PASHMINAS HAS BEEN DELETED FROM THE BLOG

PASHMINA KOTAK( pilihan SS)
PRICE: RM15 ONLY!!


PK1
2 Available

1.reserved-teh aminah,batu pahat
2.Available




PK2
Available




PK6
reserved-namirah,kulim


PK7
Available



PK8
Available



PK9
AVAILABLE

2 comments:

*Azdah*

saya nak pashmina kotak yg sesuai dengan jubah jeans saya..mae nak dapat?ni je ke pashmina yg ada?

Serenity Shawl

hi azdah...yups hanya yg ni je still available...kalau berminat, boleh isi order form k..:)

Post a Comment